Bisikletinizi Elektirikli Bisiklete Dönüştürün

0

Kickstarter projesi kapsamında kullanılmaya başlanan GeoOrbital Wheel ürününü kullanarak, 60 saniyede kendi bisikletinizi kolay bir şekilde elektrikli bisiklete dönüştürebilirsiniz.

Patent onayı bekleyen GeoOrbital tekerlek, TRON motosikletlerindeki sistemle aynı olarak, bisikletinizin ön tekerleğini GeoOrbital tekerlek ile değiştirdiğinizde sizlere elektrikli bisiklet deneyimi sunmaktadır.

Hiçbir ekipmana gereksinim duymadan, 60 saniyede takılabilen tekerlek, neredeyse bütün yetişkin bisikletleri ile uyumlu bir şekilde kullanılmaktadır.
26, 28, 29 inç ve 700C jant ile uyumlu ürün, içinde 36V 500W DC motora sahiptir. 36V 6A değiştirilebilir lityum iyon bataryası 3 saatte şarj olmaktadır. Hiç pedal çevirmeden 20 km götürebilmektedir.

7 kg olan tekerlek pedal çevrilmesi halinde 50 km yol gidebilmektedir.

GeoOrbital tekerlek pedal çevirmeden 30 km hız yapabilmektedir ve bisikletin kullanımı halinde sarj olma özelliğine sahiptir. Bisikletin gidonuna takılan hızlanma butonu ile kolay bir şekilde elektrikli gücü kullanılmaktadır.

geoorbital-tekerlek-elektrikli-bisiklet

Size Özel Elektrikli Bisiklet Keyfi

Bazen yorgunluğunuzda devreye girmesi, bazen hızlanmak için, bazen de yüksek bayırları çıkarken zorlanmamak için ideal olan bisikletler, GeoOrbital tekerlek sayesinde kişisel bisikletinize geliyor.

Ayrıca GeoOrbital tekerlek kullanılan bisikletler, normal bisiklet sayıldığı için hiçbir izin ya da sigorta almak gerekmemektedir.

Tüm hava şartlarında çok iyi performans sağlayan GeoOrbital tekerlek, içinde köpük bulunan yapıda olduğu için, patlama ya da yırtılma durumlarından etkilenmemektedir.

Tekerlek üzerindeki USB çıkış, bisiklet hoparlörü, ışıklarını kontrol ederken, telefonları şarj etmek içinde kullanılmaktadır. Eğer batarya sökülürse, Powerbank şeklinde kullanabilirsiniz.

Bir Yorum Bırakın